Welkom op de aanmeldpagina van het Stella Maris College.

Via de volgende pagina kunt u uw kind aanmelden op onze school. Na het invullen van alle gegevens, ontvangt u van ons aanvullende informatie over het verdere verloop van de aanmeldprocedure.

Hier kunt u uw kind aanmelden voor een van onze opleidingen. Dubbele aanmeldingen zijn niet mogelijk. Het formulier is opgedeeld in een aantal stappen en het invullen neemt een kleine 10 minuten in beslag. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens paraat heeft:

  • Studiekeuze en schooladvies
  • Gegevens van de huidige school of het basisonderwijs: adres en contactpersoon¬†
  • Gegevens over de leerling (let op: ook het Burger Service Nummer van de leerling). Als het kind niet in Nederland is geboren, heeft u ook een datum van aankomst in Nederland en een datum start onderwijs in Nederland nodig
  • Gegevens over de ouder(s)/verzorger(s) en gezinssamenstelling
  • Bij wie wil de leerling in de klas zitten?

Aan het einde van het formulier krijgt u een samenvatting van de gegevens die u heeft ingevuld. Controleer de gegevens goed, onderteken het formulier en klik dan op mijn kind inschrijven.

NB: Als uw kind geen Nederlands BSN heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@stellamariscollege.nl, waarna u een aanmeldformulier per e-mail zult ontvangen.